KONTAKT
Om Magnetic Fields

Magnetic Fields er et dansk magasin om Jean Michel Jarre og elektronisk musik, der i bladform daterer tilbage til 1994. Fra og med d. 24. august, 2002 eksisterer Magnetic Fields først og fremmest på nettet på adressen www.magneticfields.dk.

Vores mål er at lave et gennemarbejdet og seriøst site, der fokuserer på Jarres musik og koncerter. Ud over dette anmelder vi også anden elektronisk og progressiv musik.

Magnetic Fields er:
Ras Bolding

Ras er cand. mag. i engelsk og kultur & medier og er p.t. i færd med at tage master-grad i multimedia. Han har igennem mere end ti år lavet elektronisk musik, spændende fra ambient over synth-pop til cyberpunk og er sikker på, at 'ham franskmanden' var med til at sætte interessen i gang helt tilbage i de tidlige firsere. Du kan besøge Ras' skygge i cyberspace - www.rasbolding.com.
 

Henrik Gilvad

Henrik er uddannet ingeniør. Han har lavet lydkort, musikprogrammer, grafikkort, scsi interface og meget mere. Var i mange år med til at lave et scandinavisk computerblad og har også skrevet til mange udenlandske blade. Han opdagede for alvor Jarre, da Equinoxe kom ud. Andre interesser er bl.a. film og science fiction-bøger.
 

Jacob Gunness

Jacob er cand.mag. i historie ved Københavns Universitet og arbejder som konsulent. Derudover er han inkarneret film(musik)fan og -samler. Hans første oplevelse med Jean Michel Jarre ud af mange var at se en smule Jarre og en masse kinesere, da The Concerts in China blev vist i TV i de tidlige firsere. Herefter blev den tilhørende LP indkøbt, og der var ingen vej tilbage.
 

Signe Zacchi

Signe er cand.ling.merc, arbejder som IT Project & System Manager og er ivrig amatørastronom. Hun var for første gang i kontakt med Jean Michel Jarres musik som seksårig, men blev for alvor engageret i 1986 efter at have set Houston-koncerten på TV. Hun er altid god for en lille skæg anekdote om sine utallige rejser til Jarre-koncerter verden over.


Magnetic Fields kan kontaktes på kontakt@magneticfields.dk - inden du skriver, beder vi dig dog at læse vores faq, da mange af spørgsmålene er dækket i den.


Credits
Web-Design:
G&G Web-Bureau - Ras Bolding, Dan 'BashCorpo' Larsen

Fotos:
Nathalie Gallois, Abdi Hedayat, Elizabeth Ishöy,
Olivier Mortbontemps, Jens Pielawa, Federica Ronchi, Sacha Tisserand

Supplerende informationer:
Christian Wulff-Nielsen, Dave Freeman, Christophe Ketels, Jakob Smith, Abdi Hedayat, Warner Danmark